News Flash:

Tu stii sa faci o ciorba de vara? Mananci o portie si mai ceri una

11 Iulie 2017
1845 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 morcovi
1 radacina patrunjel
1 pastarnac
1/4 telina
2 cartofi
150g fasole verde congelata
1 ceapa mica
8-9 buchetele brocoli
2 linguri orez
2 rosii
2 galbenusuri
300g smantana 15% grasime
putin ulei, sare
patrunjel verde

Mod de preparare:

Morcovii, pastarnacul, patrunjelul si telina le curatam, le spalam si le taiem cubulete.
Apoi le calim in putin ulei, adaugam 3 litri de apa si lasam sa fiarba. Dupa 20 min. adaugam cartofii curatati, spalati si taiati cubulete, orezul spalat, fasolea verde, ceapa curatata si tocata marunt, rosiile taiate feliute.
Mai lasam sa fiarba la foc mic 15 minute si adaugam brocoli. Lasam inca 5 min si stingem focul.
Galbenusurile le amestecam cu smantana, adaugam putin cate putin din supa fierbinte si amestecam. Rasturnam toata compozitia in oala si amestecam.
Potrivim de sare si servim cu patrunjel verde deasupra.

Sfat:
Nu-i obligatoriu sa folositi toate legumele, puteti sa mai adaugati conopida, dovlecei… ce legume gasiti in sezon.

sursa: hai sa gatim

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

morcovi radacina patrunjel cartofi brocoli galbenusuri sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1480 (s) | 24 queries | Mysql time :0.011420 (s)