News Flash:

Trufe raw cu cocos si curmale

13 Ianuarie 2012
2211 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

20 de curmale
2 lingurite cacao
2 lingurite unt/ulei de cocos
30 g cocos razuit
1/2 lingurita scortisoara
cacao sau cocos razuit (pentru a acoperi trufele)
semintele de la jumatate de pastaie de vanilie

Mod de preparare:


Curata curmalele de samburi si lasa-le la inmuiat in apa calduta pentru 10-15 minute. In paralel, topeste uleiul de cocos la bain-marine (la temperatura camerei uleiul de cocos se solidifica asemenea untului).

Scurge curmalele de apa si proceseaza-le intr-un blender sau robot de bucatarie pana devin o pasta. Adauga restul ingredientelor si mai proceseaza cateva secunde pana devin o pasta omogena.

Lasa amestecul rezultat la frigider pentru 1-2 ore, pana uleiul se intareste. Ia apoi cate o jumatate de lingurita de pasta si formeaza cu mainile trufele apoi tavaleste-le prin cocos sau cacao pana sunt acoperite uniform. Ies aproximativ 15-20 de trufe, care se servesc cel mai bine reci.
sursa: Trufe raw cu cocos si curmale

* raw = mancare cruda, in detaliu nefiarta, prajita, aburita, adica supusa vreunui procedeu termic cald
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


curmale cacao unt cocos scortisoara blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1753 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019042 (s)