News Flash:

Trufe de ciocolata cu castane

22 Octombrie 2014
1814 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3/4 cana castane glasate
200 g ciocolata dulce amaruie, tocata marunt
2 linguri de rom negru
1/4 cana de smantana lichida
1/4 cana cacao

Mod de preparare:

Pune smantana intr-o oala, pe foc, si cand ajunge la punctul de fierbere, indeparteaz-o de pe aragaz. Topeste ciocolata in smantana fierbinte. Toarna romul si castanele glasate. Lasa compozitia sa se raceasca 2-3 ore. Formeaza bilute din compozitie in palme si tavaleste-le prin pudra de cacao. Tine-le in frigider.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

trufe ciocolata trufe castane retete castane prajituri retete culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1670 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028092 (s)