News Flash:

Trufe de ciocolata alba

23 Ianuarie 2015
2580 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

Pentru trufe:
275 gr ciocolata alba
o esenta de vanilie
65 gr pudra de migdale
cca 450 gr smantana

Pentru glazura:

170 gr ciocolata alba
230 gr smantana
230 ml lapte
cateva bombonele tip perla

Mod de preparare:

Trufe:
Topeste ciocolata alba la bain-marie, apoi ia-o de pe foc si amestec-o cu smantana, vanilia si pudra de migdale. Omogenizeaza, lasa sa ajunga la temperatura camerei, apoi baga in frigider pentru vreo 2 ore. Scoate dupa aceea si modeleaza mici bilute din compozitie. Baga-le iarasi in frigider, de data aceasta pentru 20 de minute.

Intre timp pregateste glazura.
Incalzeste la bain-marie laptele si smantana si adauga ciocolata. Amesteca pana obtii o compozitie omogena. Ia-o de pe foc, cufunda biluetele in ea, apoi presara bombonelele.
La final, baga trufele in frigider.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

trufe reteta trufe trufe ciocolata retete ciocolata retete prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027366 (s)