News Flash:

Trufe cu sampanie si ciocolata maruie

6 Noiembrie 2013
1393 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/4 cana de sampanie
1 lingura de sirop de porumb
170 g ciocolata cu lapte
57 g ciocolata amaruie
1 lingura de cacao fara zahar

Mod de preparare:

Combina sampania cu siropul de porumb, ciocolata cu lapte faramitata si topeste-le la bain-marie, amestecand incontinuu. Toarna amestecul intr-un recipient si acopera-l cu o folie de plastic, apoi da-l la frigider pentru doua ore.

Formeaza apoi din compozitie mingiute si trece-le prin cacao, pana cand se acopera complet, apoi pune trufele la frigider pentru 15 minute. Trufele cu sampanie se servesc reci, alaturi de un pahar de spumant alb.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1765 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029495 (s)