News Flash:

Trufe cu ciocolata si usturoi

30 Aprilie 2013
2168 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

230 g fulgi de ciocolata
1/3 cana pudra cacao
1/3 cana smantana groasa
6 linguri unt nesarat, taiat cubulete
2 linguri usturoi pudra/pisat

Mod de preparare:

Intr-o tigaie medie pusa pe foc mic, fierbe smantana, apoi adauga untul si amesteca pana cand se topeste complet. Pune si fulgii de ciocolata si incorporeaza-i bine, pana obtii o compozitie omogena, apoi transfera totul intr-un bol. Adauga usturoiul si lasa mixtura sa se raceasca, ca apoi sa o introduci la frigider si sa o lasi la racit timp de 2 ore, pana devine ferma.

Formeaza apoi bilute mici din aluat intre degete si trece-le prin pudra de cacao.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete trufe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1646 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015619 (s)