News Flash:

Trucuri utile pentru gospodine. Cum sa masori ingredientele fara cantar

26 Iunie 2017
1381 Vizualizari | 0 Comentarii
Mamele si bunicile noastre fac intotdeauna retete delicioase, insa cand le intrebi de gramaje…ele spun ca fac totul “dupa ochi”. Ce te faci, insa, cand gasesti o reteta cu gramaje care trebuie respectata pentru ca altfel risti sa nu iti iasa acel preparat?

Mai jos iti vom arata cum poti distinge cantitatile de ingrediente din retete astfel inca totul sa mearga totul perfect:

Faina

O cana – 250 grame
Un pahar plin – 125 grame
O lingura – 15 grame
O lingura cu varf – 25 grame
O lingurita rasa – 5 grame

Zahar tos

O cana rasa – 200 grame
O lingura rasa – 25 grame
O lingura cu varf – 30 grame
O lingurita rasa – 6 grame

Citeste si Pentru pizza asta nu trebuie sa deschizi cuptorul - Se face super repede

Zahar pudra

O cana rasa – 180 grame
O lingura rasa – 23 grame
O lingura cu varf – 27 grame
O lingurita rasa – 5 grame

Lichide

O cana – 250 mililitri
Un pahar – 150 mililitri
Un polonic – 80 mililitri
O lingura -15 mililitri
O lingurita – 5 mililitri

sursa: sfat naturist
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete delicioase faina zahar tos zahar pudra lichide
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1759 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020882 (s)