News Flash:

Trucuri eficiente pentru gatit

21 Octombrie 2013
1358 Vizualizari | 0 Comentarii
Un bucatar bun trebuie sa se miste repede in bucatarie. Iar daca nu ai dexteritatea unui chef cu experienta, iti recomandam sa apelezi din cand in cand la anumite trucuri inteligente. Iti vor fi de folos, te asiguram noi.

1. Cum sa separi albusul de galbenus in cateva secunde: te folosesti de o sticla de plastic goala.

2. Cum cureti o capsuna: iei un pai si il introduci in capsuna, de la varf spre baza.

3. Cum iti dai seama daca un avocado e bun: ii indepartezi codita. Daca se desprinde cu usurinta, e galbena sau verde, avocado e bun. Daca nu mai are codita trebuie sa inveti sa il testezi numai dupa fermitatea pulpei.

4. Cum sa indepartezi cotorul unei salate verzi - o trantesti puternic de blatul de bucatarie.

5. Cum sa tai o ceapa fara sa lacrimezi - o tai in apa.

6. Cum sa impiedici apa sa dea in foc - pui o lingura de lemn pe oala.

7. Cum sa racesti o sticla de vin in mai putin de 10 minute - o pui intr-un vas ce contine apa, gheata si sare

8. Cum sa mentii o inghetata moale, chiar daca sta la congelator - o pui intr-o punga de congelat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1875 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035246 (s)