News Flash:

Trucul prin care supa de curcan iti va iesi foarte bine din prima

3 Aprilie 2017
3178 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

bucati de curcan (coaste, gat, portiune spate, pipota)
1 ceapa mare
1 morcov
1 patrunjel radacina
ardei gras verde/rosu (congelat)
1 pastarnac mic
½ telina mica
ardei capia (congelat)
1 cartof
½ conserva rosii intregi de la SUNFOOD
sare
taitei de casa dintr-un ou
patrunjel verde

Mod de preparare:

Bucatile de curcan le-a spalat in mai multe ape, apoi le-am pus la fiert in cca 3 litri apa cu o lingurita de sare. Am spumat bine, iar cand carnea nu si-a mai lasat spuma am scos bucatile de carne, am strecurat zeama (binenteles am spalat oala) si am pus din nou la fiert adaugand si legumele (ceapa, morcov, patrunjel radacina, pastarnac, telina, ardeii) tocate nu foarte marunt.

Citeste si Uite reteta corecta de supa de curcan cu razalai

Am lasat la fiert vre-o 30 de minute, apoi am adaugat cartofii taiati cubulete si taiteii de casa, si am mai lasat vre-o 10 minute. Rosiile pasate nu foarte marunt cu o furculita le-am adaugat la supa si le-am lasat si pe ele sa fiarba alte 10 minute. Am potrivit de sare, am oprit focul, am adaugat mult patrunjel verde tocat si am acoperit oala.

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

supa curcan retete supa supa usoara
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1497 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014063 (s)