News Flash:

Trucul pe care orice gospodina trebuie sa-l afle. Uite asa se pastreaza pe iarna frunzele de vita-de-vie pentru sarmale

19 Aprilie 2017
15113 Vizualizari | 0 Comentarii
V-ati intrebat poate de multe ori cum puteti pastra pentru iarna frunza de vita pentru sarmale? Ei bine exista mici trucuri pe care trebuie sa le aplicati si astfel veti avea la iarna pe masa sarmalute delicioase in foi de vita.
Unele gospodine apeleaza la mai multe trucuri pentru a pastra frunzele de vita pentru iarna.

Citeste si despre Sarmale facute cu carne de curcan - Uite asa le dai un gust cum numai bunica o facea. Ea punea un ingredient special

Printre ele se numara:
- se spala bine frunzele si se pun in pungute la congelator
- se spala si se pun la sticle de plastic bine inchise
- se aranjeaza frumos in borcan sau in sticle 0.5 cu gura mai mare
- se oparesc frunzele de vita, apoi se pun la congelator in pungi
- se spala bine frunzele, apoi se oparesc foarte putin, dupa care se aseaza suluri in borcane. Se adauga apoi o saramura facuta din o lingura mare de sare la un litru de apa, fiarta si racita bine

Citeste si despre Sarmale de post, invelite in frunze de vita-de-vie

- se pune la fiert apa cu bors si sare dupa gust, cand da in clocot se oparesc frunzele apoi se lasa la racit. Se fac apoi pachete de cate 10 frunze, le rulati, se pun in pungi, dupa care se pun la congelator pentru iarna.
- intr-un borcan de 800 grame, se aranjeaza sulurile de frunza de vita, apoi se adauga 1 lingura de sare, dupa care se umple borcanuul cu apa rece, se capseaza si il sterilizati ca pe castraveti pana isi schimba culoarea.
Speram ca v-am fost de folos cu aceste mici trucuri culinare de a pastra frunzele de viata pentru sarmale in sezonul de iarna! Daca v-a placut articolul distribuiti-l si altor gospodine!

sursa: bewoman
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sarmale frunze retete sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1778 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019518 (s)