News Flash:

Trucul pe care orice gospodina trebuie sa il stie! Cum trebuie sa fierbi ouale pentru a nu crapa

30 Noiembrie 2016
19027 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Iata ce trebuie sa faci pentru a fierbe corect ouale pentru salata: Oala trebuie aleasa in functie de numarul oualor pe care vrei sa le fierbi. Acestea se asaza in asa fel incat sa acopere in intregime fundul recipientului. In acest fel, cand apa va incepe sa fiarba, nu vor avea spatiu sa se miste si sa se ciocneasca intre ele.

De asemenea, pentru ca ouale sa nu se crape, ele trebuie aduse la temperatura camerei si abia apoi puse la fiert in apa rece.

Un alt truc pe care il folosesc multe gospodine: toarna in apa o lingurita de otet sau una de sare. Otetul si sarea le vor intari coaja.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sfaturi culinar oua fierte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1957 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023991 (s)