News Flash:

Triunghiuri cu dovleac

28 Ianuarie 2016
1625 Vizualizari | 0 Comentarii
Triunghiuri cu dovleac

Ingrediente:

1 dovleac placintar, de marime medie
1 foaie de aluat de patiserie
1 ceapa medie
1 lingura ulei de masline
2 linguri faina
1 ou
piper
sare

Mod de preparare triunghiuri cu dovleac:

1. Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius.
2. Taie dovleacul in doua, scoate fibrele si semintele si pune-l intr-o tava unsa cu putin ulei. Baga-l in cuptor pentur 30 de minute (timp in care se va coace).
3. Dupa ce s-a racit, curata-l si da-l pe razatoare intr-un bol mai mare.
4. Intre timp toaca marunt ceaa si caleste-o usor in ulei de masline.
5. Pune ceapa peste dovleacul ras si omogenizeaza. Potriveste de sare si piper.
6. Presara niste faina pe o masa, intinde foaia de aluat pe ea si tai-o in 9 patratele egale.
7. Ia fiecare patrat in maini si intinde-l putin.
8. Pune apoi pe fiecare din compozitia cu dovleac si impatureste, astfel incat sa obtii un triunghi. Sigileaza marginile ca la coltunasi.
9. Mixeaza oul si unge triunghiurile cu el, apoi presara niste seminte de susan.
10. Pune aceste triunghiuri cu dovleac intr-o tava tapetata cu hartie de copt si bag-o in cuptor pentru 20 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

triunghiuri dovleac reteta dovleac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1569 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018213 (s)