News Flash:

Triunghiuri cu branza

9 Mai 2011
1053 Vizualizari | 0 Comentarii
Triunghiuri cu branza
Ingrediente: 1/2 litru lapte 1 pahar gris 1 ou 2 linguri faina 3 linguri pesmet 3 linguri grasime sare branza de vaci Preparare: Se fierbe grisul in lapte cu sare. Se lasa sa se racoreasca si se amesteca cu oul si faina. Se intinde o foaie groasa de 1/2 cm, pe scandura presarata cu faina. Se taie patrate. In mijlocul patratelor se pune branza de vaci amestecata cu ou si sare. Se impreuneaza doua colturi opuse, formand un triunghi. Se dau triunghiurile prin pesmet si se prajesc in grasime bine incinsa.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1167 viz    0 com
1258 viz    0 com
1239 viz    0 com
1039 viz    0 com
1190 viz    0 com
2085 viz    0 com
2070 viz    0 com
945 viz    0 com
1041 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1554 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016387 (s)