News Flash:

Triunghiuri cu branza

9 Mai 2011
1030 Vizualizari | 0 Comentarii
Triunghiuri cu branza
Ingrediente: 1/2 litru lapte 1 pahar gris 1 ou 2 linguri faina 3 linguri pesmet 3 linguri grasime sare branza de vaci Preparare: Se fierbe grisul in lapte cu sare. Se lasa sa se racoreasca si se amesteca cu oul si faina. Se intinde o foaie groasa de 1/2 cm, pe scandura presarata cu faina. Se taie patrate. In mijlocul patratelor se pune branza de vaci amestecata cu ou si sare. Se impreuneaza doua colturi opuse, formand un triunghi. Se dau triunghiurile prin pesmet si se prajesc in grasime bine incinsa.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane lapte
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1133 viz    0 com
1222 viz    0 com
1180 viz    0 com
1004 viz    0 com
1119 viz    0 com
2034 viz    0 com
2016 viz    0 com
917 viz    0 com
987 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1524 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013376 (s)