News Flash:

Triunghiuri cu branza

1 Februarie 2016
3122 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

aluat de patiserie sau filo
cca 230 gr branza feta maruntita
cca 230 gr branza de vaci
cca 230 gr crema de branza, la temperatura camerei
2 oua batute

Mod de preparare triunghiuri de branza:

1. Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius.
2. Mixeaza ambele tipuri de branza cu un ou, ca sa se omogenizeze. Adauga crema de branza si amesteca foarte bine.
3. Intinde foaia de aluat pe o masa pe care ai presarat putina faina alba in prealabil.
4. Taie aluatul in patrate cu aceeasi dimensiune.
5. Pune pe fiecare patrat 1-2 linguri de compozitie, apoi impatureste si sigileaza ca la coltunasi.
6. Unge triunghiurile cu al doilea ou batut si pune-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
7. Baga tava in cuptor pentru 25-30 de minute sau pana cand se rumenesc aceste triunghiuri cu branza.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

triunghiuri branza placinte branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022504 (s)