News Flash:

Triunghi cu iaurt si ciocolata

1 Martie 2012
2220 Vizualizari | 0 Comentarii
Triunghi cu iaurt si ciocolata
Ingrediente:

300 g faina 00
150 g unt
125 g zahar de trestie (poate fi si zahar obisnuit)
250 g iaurt
100 g ciocolata amara
un pliculet praf de copt
cca 130 g lapte
   
Mod de preparare:

Untul la temperatura camerei, il frecam bine sa se inmoaie un pic dupa care adaugam zaharul si lasam robotul sa-si faca treaba, pina devine o crema. Adaugam iaurtul si amestecam bine. Dupa aia punem ciocolata topita si amestecam. Faina o amestecam cu praful de copt si cernem cite un pic peste compozitie, amestecind continuu. Nu adaugam toata faina sa nu se faca, cocoloase. Nu trebuie sa rezulte o compozitie prea tare, de aceea adaugam cite un pic de lapte. Compozitia trebuie sa aiba o consistenta molcuta. Ungem o tava cu unt si rasturnam compozitia in ea si coacem la 180 grade (cuptor preincalzit) pentru circa 30 de minute, depinde si de cuptor. Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca bine, altfel riscam sa se rupa, dupa care o taiem in patrate, apoi patratul il taiem in doua si asa rezulta triunghiul (dar asta stie fiecare).
Compozitia se poate utiliza si pentru briose.
Triunghi cu iaurt si ciocolata pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina 00 unt iaurt ciocolata amara lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1878 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034797 (s)