News Flash:

Trigoane cu legume

14 Iunie 2011
1208 Vizualizari | 0 Comentarii
Trigoane cu legume
Ingrediente: 1 pachet de foi de placinta 1 ceapa mare 1 telina mica 250 g ciuperci 1 legatura de marar 100 g telemea 3 oua piper sare ulei Mod de preparare: 1. Curata, spala si taie foarte fin ceapa. Pune-o la calit in ulei incins. Adauga telina data prin razatoarea fina si ciupercile taiate bucatele. Caleste bine legumele, pana scad. Lasa-le deoparte. 2. Adauga branza telemea, mararul taiat fin si ouale batute ca pentru omleta. Sareaza si pipereaza, dupa gust. 3. Prepara trigoanele - o bucata de foaie de placinta de 30 cm lungime si 10 latime, unsa cu unt sau ulei; la un capat, pune o gramajoara din umplutura si infasoara in triunghi. Incinge bine cuptorul si lasa trigoanele la copt, la foc potrivit. sursa articol: http://retete.eva.ro sursa fotografie: http://www.retete-gustoase.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive branza dulce ciuperci bacon marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1235 viz    0 com
1836 viz    0 com
4721 viz    0 com
1690 viz    0 com
1084 viz    0 com
1029 viz    0 com
3710 viz    0 com
1915 viz    0 com
1068 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1902 (s) | 37 queries | Mysql time :0.025830 (s)