News Flash:

Trifle de Craciun cu zmeura si piersica

1 Decembrie 2014
3175 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 100 zahar granulat
1 lingurita extract de vanilie
cca 450 gr lemon curd sau budinca mai consistenta
24 de felii de piersica
cca 1 kg zmeura
cca 900 gr smantana
bucatele de negresa / piscoturi / pandispan

Mod de preparare:

Transforma jumatare de zmeura in piure, apoi scurge-o si arunca pulpa. Bate smantana incet, adaugand zahar, pana cand capata o textura ca de matase. Pune apoi sucul de zmeura si extractul de vanilie si continua sa o mixezi.

Pune jumatate din negresa / pandispan intr-un vas mare de sticla, acopera-l cu jumatate din cantitatea de lemon curd / budinca, apoi cu felii de piersica si cu zmeura intreaga. Pune restul de frisca si decoreaza tot cu zmeura si piersica. Baga in frigider pentru cateva ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete craciun retete trifle trifle fructe trifle zmeura prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4106 viz    0 com
3709 viz    0 com
2162 viz    0 com
1899 viz    0 com
2749 viz    0 com
1933 viz    0 com
4628 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1620 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013862 (s)