News Flash:

Trebuie sa incerci aceasta UIMITOARE reteta cu CIUPERCI!

22 August 2016
4464 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

16 ciuperci potrivite, cu piciorusele taiate la acelasi nivel
60 gr unt moale
3 linguri de ulei
2 linguri de ciumbru proaspat, tocat
3 catei de usturoi, tocati foarte fin
60 gr pesmet
1-2 linguri de zeama de lamaie
piper negru macinat, dupa gust
sare dupa gust

Mod de preparare:

Preincalzesti cuptorul la 200 de grade Celsius. Rumenesti usor ciupercile, cu palariile in jos, in ulei incins, cam 20 de secunde. Aranjezi ciupercile intr-o tava nu foarte adanca, cu piciorusele in sus. Amesteci untul, usturoiul, cimbrul, zeama de lamaie si condimentezi cu sare si piper. Pui, cu o lingura, cate putin din acest unt combinat cu usturoi, in fiecare ciuperca, apoi pui pesmetul peste ele, presand usor. Daca vrei, le dai la frigider, ca sa le prepari mai tarziu. Sau gatesti imediat ciupercile si dai tava la cuptorul incins, in prealabil, 10 minute. Servesti o portie de ciuperci cu usturoi la cuptor, fie calde, fie la temperatura camerei.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta ciuperci retete usoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1385 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013976 (s)