News Flash:

Trebuie neaparat sa-ti scrii reteta asta - De Pasti vei avea nevoie de ea - Drob in foietaj

17 Martie 2017
14921 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g organe de miel
6 oua
5 boabe piper
1 foaie de dafin
2 legaturi ceapa verde
2 morcovi fierti
2 gogosari in otet
2 oua fierte
1 ou crud
1 legatura patrunjel verde
ienibahar
oregano
sare
piper macinat
500 g aluat de foietaj congelat

Mod de preparare:

Organele bine spalate se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper si o foaie de dafin timp de 35-40 minute. Separat, se pun la fiert in apa cu sare morcovii curata, iar in alt vas, cele doua oua.
Dupa ce au fiert maruntaiele, se lasa sa se raceasca, apoi se dau prin robot sau se toaca marunt (dupa preferint ele fiecaruia).
Intr-un bol, se pun carnea tocata, patrunjelul, ceapa verde tocata, morcovii si gogosarii taiat si marunt si se amesteca bine. Se adauga ouale batute bine, ienibaharul zdrobit, oregano, sare, piper si se omogenizeaza foarte bine.

Aluatul de foietaj decongelat in prealabil se desfasoara pe masa de lucru tapetata cu faina, apoi se transfera in tava unsa si tapetata cu pu ina faina. Deasupra se toarna jumatate din compozit ia de drob, se pun cele doua oua fierte si se toarna restul amestecului de carne.
Compozit i se acopera cu aluatul de foietaj, se unge cu ou si se da tava la cuptorul preincalzit, timp de 30 de minute, la foc mic. Odata copt, se scoate drobul din cuptor si se lasa la racit in forma. Cand e complet rece, se scoate din tava, se feliaza si se serveste la masa.

sursa: unica
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete drob drob foietaj
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1651 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014236 (s)