News Flash:

Trandafiri din mar si foietaj

4 Februarie 2015
6509 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 foaie aluat foietaj
1-2 mere
1 lamaie
1 plic de zahar vanilinat
putina scortisoara
zahar pudra

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius. Spala merele, taie-le in sferturi, scoate semintele si apoi feliaza-le fin. Incalzeste la foc mediu zeama de lamaie cu niste apa, pune merele la fiert, iar dupa 2 minute din momentul in care dau in clocot, indeparteaza-le de caldura. Merele trebuie doar sa se inmoaie putin. Scoate-le din lichid si pune-le pe niste prosoape absorbante de bucatarie.

Intinde foaia de aluat si tai-o in fasii late de aproximativ 2 cm. Pune pe fiecare felii de mar ca-n imaginea de mai jos, presara zahar vanilinat, scortisoara si ruleaza. La final, aseaza fiecare "trandafir" in forma de briose si baga totul in cuptor pentru 30 de minute. Serveste cu zahar pudra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

trandafiri aluat prajitura mere retete usoare prajituri mere foietaj
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1746 (s) | 35 queries | Mysql time :0.028012 (s)