News Flash:

Trandafirasi cu mere

8 Martie 2012
4371 Vizualizari | 0 Comentarii
Trandafiri cu mere
Ingrediente:

5-6 mere
1 aluat foietaj decongelat
zahar
scortisoara macinata

Mod de preparare:

Se taie merele pe sferturi, se scot semintele si cotoarele, apoi se taie in felii foarte subtiri si se plonjeaza intr-o craticioara cu apa si zeama de lamaie, sa nu se oxideze. Se pun pe foc 10 min, atat cat sa se inmoaie merele, apoi se scug bine. Intre timp se pudreaza aluatul cu zahar si amestec de vin fiert macinat si se taie fasii late de cca 3 degete. Pe fiecare fasie se pozitioneaza felii de mar, una langa alta, pe una din margini, in asa fel incat merele sa iasa pe lateral (acestea vor fi petalele), apoi se incepe rularea fasiilor de aluat, cu mere cu tot, de la un capat la altul. In final vom obtine trandafirii, care se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se coc la foc mediu. Se pudreaza cu zahar.
Trandafiri cu mere pregatiti de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere aluat foietaj zahar scortisoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1773 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034696 (s)