News Flash:

Trandafirasi cu felii de piersica

30 Iunie 2016
1695 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

putin ulei sau spray de gatit
2-3 foi de aluat de patiserie
cca 100 gr gem de piersici
3 piersici coapte, feliate mai subtire
zahar pudra

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Unge cu ulei o tava de briose sau pulverizeaza spray.
2. Intinde gemul peste foile de aluat.
3. Taie fiecare foaie de aluat in fasii mai inguste.
4. Pune felii de piersica pe fasii, apoi ruleaza dintr-un capat in altul.
5. Pune rulourile in tava si baga in cuptor pentru 25 de minute. Serveste trandafirasii cu zahar pudra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulouri piersica rulouri fructe trandafiri piersici
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1460 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022827 (s)