News Flash:

Trahana - supa greceasca

22 August 2011
4602 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa greceasca
Ingrediente: 500 gr trahana (un fel de posmagi romanesti) 500 gr piept de pui halumi (branza de oaie sarata, specific greceasca) sare piper lamaie Mod de preparare: Trahanaua se lasa 12 ore la inmuiat, dupa care se farama si se pune la fiert in cca 1,5 litri de apa. Separat se fierbe pieptul de pasare cu putina sare. Dupa ce au fiert pieptul si trahanaua, se ia de pe foc, iar pieptul se rupe fasii potrivite si se pun peste trahana, branza se taie bucatii de 1 cm si se adauga tot peste trahana. Se pune din nou pe foc pentru inca 5-10 minute si se presara sare dupa gust. Se serveste calda, cu piper si zeama de lamaie. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://greekfood.about.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

halumi nuci pecan lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1206 viz    0 com
2362 viz    0 com
1474 viz    0 com
1732 viz    0 com
1396 viz    0 com
1064 viz    0 com
1891 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1643 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017560 (s)