News Flash:

Trahana - supa greceasca

22 August 2011
3732 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Supa greceasca
Ingrediente: 500 gr trahana (un fel de posmagi romanesti) 500 gr piept de pui halumi (branza de oaie sarata, specific greceasca) sare piper lamaie Mod de preparare: Trahanaua se lasa 12 ore la inmuiat, dupa care se farama si se pune la fiert in cca 1,5 litri de apa. Separat se fierbe pieptul de pasare cu putina sare. Dupa ce au fiert pieptul si trahanaua, se ia de pe foc, iar pieptul se rupe fasii potrivite si se pun peste trahana, branza se taie bucatii de 1 cm si se adauga tot peste trahana. Se pune din nou pe foc pentru inca 5-10 minute si se presara sare dupa gust. Se serveste calda, cu piper si zeama de lamaie. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://greekfood.about.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

halumi nuci pecan lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1123 viz    0 com
2275 viz    0 com
1411 viz    0 com
1627 viz    0 com
1302 viz    0 com
955 viz    0 com
1797 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1728 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022351 (s)