News Flash:

Traditii culinare la nunti

20 Iulie 2012
1193 Vizualizari | 0 Comentarii
1. In Japonia, mirii trebuie sa bea 9 inghitituri de sake. Ei beau din 3 vase diferite ca dimensiune. Mai intai bea mirele din vasul mai mic, apoi mireasa. Urmeaza apoi vasul mijlociu, iar la final cel mare.

2. China e renumita pentru semnul yin - yang, care se regaseste chiar in vesela de nunta. Aperitivele sunt servite invitatilor in farfurii pictate cu un dragon (partea feminina) si o pasare phoenix (partea masculina). In principal, la o nunta chinezeasca se serveste carne de rata si de gasca, despre acestea spunandu-se ca sunt pasari care se imperecheaza pe viata.

3. Meniul la o nunta mexicana include: fasole, tortillas si orez picant. Ca desert se mananc prajituri tradionale, facute cu fructe uscate si alune sau migdale, inmuiate in rom.

4. In Franta, desertul poate avea forma Turnului Eifeel.

5. Mirii, in Filipine, se ofera invitatilor sticky rice, desert facut din branza si nuca de cocos, servit in frunze de banane.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

japonia sake china dragon pasare phoenix gasca nunta mexican fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2082 viz    0 com
7528 viz    0 com
1521 viz    0 com
3810 viz    0 com
2702 viz    0 com
2222 viz    0 com
4169 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1629 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028057 (s)