News Flash:

Toti te vor iubi cand le vei prepara reteta asta - Tocanita de ciuperci cu carne de pui - Cum se face

18 Mai 2017
5007 Vizualizari | 0 Comentarii
Tocanita de ciuperci cu carne de pui - Cum se prepara

Mod de preparare:

Curatam si spalam pulpele, le taiem in jumatati si le punem la fiert intr-o oala. Inlaturam spuma care se formeaza. Curatam si spalam legumele. In oala in care fierb pulpele adaugam o ceapa taiata pe jumatate, morcovul si ardeiul. Eu ardeiul l-am taiat cubulete dar il putei pune bucati mari. Lasam la fiert pana cand pulpele sunt pe jumatate preparate. Scoatem pulpele si strecuram supa pe care o vom folosi la prepararea tocanitei.

Citeste si Mananci o portie si mai vrei - Deliciu de post - Tocanita de legume

Intr-o cratita punem uleiul la incins si adaugam pulpele pe care le vom rumeni usor . Scoatem pulpele si adaugam ceapa taiata solzisori si usturoiul taiat feliute. Cand ceapa se inmoaie, adaugam ciupercile curatate, spalate si taiate feliute. Lasam la calit 5-10 minute , dupa care adaugam supa cat sa le acopere . Punem pulpele deasupra cipuercilor si dam cratita la cuatorul preincalzit. Lasam pana zeama scade la jumatate si pulpele sunt fragede. Adaugam sucul de rosii, condimentam cu boia, sare si piper si reintroducem cratita la cuptor pentru 5-10 minute. Deasupra presaram marar verde.

sursa: sanatatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tocana ciuperci tocana carne tocanita pui
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1703 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019616 (s)