News Flash:

Tot cu capsuni facut in... pahar!

9 August 2013
1282 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
2 oua
2 linguri de zahar
2 linguri cacao
esenta de rom
1/2 cana de faina
1/2 praf de copt

Pentru crema:
500 g lapte
zeama de la 1/2 lamaie
150 g zahar
4 linguri faina
100 ml frisca
capsuni

Mod de preparare:


Blat
Mixam ouale cu un praf de sare si zaharul pana isi dubleaza volumul (devine ca o crema) amestecam faina cu cacao si praful de copt dupa care incorporam in crema de ou. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care decupam cerculete cu paharul.

Crema
Laptele il amestecam cu zaharul, faina si punem pe foc mic amestecand continuu pana se ingroasa. Adaugam zeama de lamaie si lasam sa se raceasca. Mixam frisca dupa care o incorporam in crema racita.
Asamblare

Asezam un blat pe fundul paharului, crema, capsuni taiate bucati, crema – blat – crema si capsuni.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

blat zahar cacao faina crema lapte frisca capsuni blat crema
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1684 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020802 (s)