News Flash:

Tortul cu care sa-ti impresionezi soacra - Red Velvet - Cu glazura din crema de branza

17 Martie 2017
14611 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru crema:
450 g crema de branza
130 g zahar
sare
2 oua
80 g smantana fermentata
80 g frisca
1 lingurita esenta de vanilie

Citeste si Cum se face prajitura Red Velvet

Pentru blat „Red Velvet“:
300 g faina
300 g zahar
45 g cacao pudra
1 lingurita bicarbonat de sodiu
sare
2 oua
300 ml ulei
230 ml lapte batut
½ sticluta colorant rosu alimentar
1 plic zahar vanilat
10 ml otet alb

Pentru glazura din crema de branza:
350 g zahar pudra
450 g crema de branza
110 g unt
1 plic zahar vanilat

Pentru ornamentele de ciocolata:
110 g ciocolata alba
10 g unt

Mod de preparare:

Pentru crema incalzesti cuptorul la 170 de grade. Tapetezi o forma rotunda speciala pentru prajituri. Bati usor crema de branza, apoi adaugi zaharul si sarea, ouale, unul cate unul, smantana fermentata, frisca si extractul de vanilie si le mixezi pana se incorporeaza bine. Dai la copt 45 de minute.

Pentru blat “Red Velvet“, incalzesti cuptorul la 180 de grade. Cu ajutorul unui mixer amesteci faina, zaharul, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu si sarea. Combini cu ouale, uleiul, untul, colorantul alimentar, vanilia si otetul. Torni continutul in doua tigai sau doua forme. Gatesti 30 de minute, apoi acoperi cu folie si lasi la racit.
Pentru glazura bati zaharul pudra, crema de branza, untul si vanilia, pana se formeaza un amestec omogen. Asezi un strat de prajitura peste celalalt, crema, iar la final inca un strat de prajitura. Decorezi cu glazura si dai la racit 30 de minute. Topesti ciocolata alba si untul la microunde cateva secunde. Intinzi amestecul intr-o tava. Dupa ce s-a intarit, iei cu o spatula fasii din acesta si creezi ornamentele pe care le pui deasupra prajiturii.

sursa: click pofta buna

red velvet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 24 queries | Mysql time :0.011593 (s)