News Flash:

Torttelini cu carne, unt si smantana

14 Noiembrie 2011
1286 Vizualizari | 0 Comentarii
Torttelini cu carne unt si smantana
Ingrediente: Pentru aluat: 1/2 kg faina un ou o lingura ulei un praf de sare apa Pentru umplutura: 200 g carne un ou o ceapa 3 linguri ulei Pentru sos: 100 ml smantana 50 g unt piper sare Mod de preparare: Din faina, ou, apa si ulei se obtine un aluat moale. Se bate aluatul de aproximativ 50 de ori, in castron sau pe planseta, dup care se intinde pe o planseta presarata cu faina. Cu un pahar se decupeaza rondele, peste care se pune o gramajoara din compozitia de carne. Se indoaie cercul de aluat si se apasa la capete. Dupa cateva minute, se presara cu faina si se pun la fiert in apa clocotita, cu sare si o lingura de ulei, sa nu se prinda. Se strecoara dupa 10 minute de fierbere, se clatesc la jet de apa, dupa care se adauga untul, smantana si condimentele dupa gust. Pentru umplutura: Se caleste ceapa, iar dupa ce se raceste, se adauga carnea data pe masina si oul si se condimenteaza. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina paste carne smantana ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1509 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016292 (s)