News Flash:

Tortilla spaniola

31 Octombrie 2011
3654 Vizualizari | 0 Comentarii
Tortilla spaniola
Ingrediente: 6 oua 2 cartofi curatati si taiati fasii subtiri 2 cepe mici taiate felii 4 lingurite ulei de masline piper sare Mod de preparare: Mai intai se incalzeste uleiul intr-o tigaie. Se soteaza ceapa la temperatura medie timp de 6 - 8 minute, pana devine aurie. Se scurge ceapa de ulei, pastrand 2 lingurite in tigaie. Se rastoarna cartofii in apa fierbinte si se lasa timp de 4-5 minute. Se bat ouale intr-un vas mare si se adauga ceapa si cartofii, sare si piper dupa gust. Se rastoarna ouale in tigaie si se lasa doua minute. Imediat se pune tigaia in cuptorul incins si se lasa 20 - 30 de minute. Se rastoarna tortilla pe un platou, se taie bucati si se serveste cu salata. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua bucataria internationala retete vegetariene cartofi placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4908 viz    0 com
2791 viz    0 com
2097 viz    0 com
971 viz    0 com
4035 viz    0 com
3001 viz    0 com
2901 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1518 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017372 (s)