News Flash:

Tortilla mexicana

26 Mai 2011
2084 Vizualizari | 0 Comentarii
Tortilla mexicana
Ingrediente: 450 g faina pentru paine 1 lingurita sare 1/2 lingurita praf de copt 5 linguri ulei de porumb 240 ml apa fierbinte Mod de preparare: Amesteca ingredientele uscate, apoi pune uleiul, amesteca putin si 3/4 din apa. Amesteca cu mana pana ce se formeaza coca. Daca coca nu se formeaza, mai adauga apa. Framanta cam 3 minute. Va rezulta o coca elastica. Pune in castron, acopera si lasa 15 minute. Imparte coca in 12 bilute. Din fiecare fa cate o placintica rotunda. Pune-le cu foi de aluminiu intre.. Incalzeste bine o tigaie plata. Pune cate o tortilla. Cand incepe sa se umfle, intoarce-o pe cealalta parte. Continua pana ce le termini pe toate. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.receitaculo.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina mere acrisoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1382 viz    0 com
1017 viz    0 com
996 viz    0 com
1950 viz    0 com
1254 viz    0 com
2925 viz    0 com
2332 viz    0 com
2924 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1641 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018976 (s)