News Flash:

Tortilla cu porumb

27 Mai 2013
2038 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 lipii
1 jumatate de ardei rosu
1 jumatate de ardei galben
1 jumatate de ardei verde
200 g porumb
200 ml smantana
200 ml lapte
8 lingurite de ulei de masline
40 g unt
3 catei de usturoi
3 foi de gelatina
1 lingurita de amidon
sare
piper

Mod de preparare:

Taie ardeii cubulete si caleste-i fara ulei intr-o tigaie neaderenta cu un catel de usturoi. Pune foile de la usturoi in lapte si incalzeste-l circa 10 minute. Scoate usturoiul din ardeii caliti si apoi freaca fiecare ardei pana obtii trei paste de culori diferite. Pune in fiecare pasta cate o foaie de gelatina si asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Bate smantana si incorporeaza in ea o treime din fiecare pasta de ardei. Pune compozitia obtinuta in forme rotunde, apoi da-le la frigider.
Taie lipiile in forme patrate si pune-le la cuptor cateva minute. Strecoara laptele si prepara un sos bechamel impreuna cu untul si amidonul din retata.
Pune intre feliile de lipie budinca de ardei si deocoreza-le cu crema bechamel. Se servesc imediat, ornate cu porumb copt la cuptor.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei galben porumb tigaie neaderenta sos bechamel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1665 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019623 (s)