News Flash:

Tortilla cu piept de pui si maioneza

17 Septembrie 2013
2304 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 tortillas mici
2 castraveti taiati bastonase
250 g rosii cherry taiate in jumatati
1 mana frunze salata verde tocata
1 lingura coriandru tocat
70 ml maioneza facuta in casa (optional)
2 linguri ulei de masline
2 bucati piept de pui (400g)
2 linguri suc de lamaie

Mod de preparare:

Pune pieptul de pui taiat fasii intr-un vas si toarna deasupra lui un amestec facut cu 2 linguri suc de lamaie, 1 lingura ulei de masline, sare si piper. Acopera cu folie alimentara si pune la frigider 20 de minute. Caleste carnea de pui 1-2 minute intr-o lingura de ulei incins, apoi pune-o intr-o tava si coace 15-20 de minute, la 180C, pana cand carnea se patrunde.
Intre timp, amesteca maioneza cu coriandrul tocat. Poti folosi si iaurt gras in loc de maioneza. Impacheteaza in fiecare tortilla, incalzita la cuptorul cu microunde sau intr-o tigaie, cantitati egale de salata verde, castravete, rosii, fasii de carne si o lingura de maioneza.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

castraveti rosii cherry
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1481 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013316 (s)