News Flash:

Tortilla cu kaizer

16 Noiembrie 2011
1133 Vizualizari | 0 Comentarii
Tortilla cu kaizer
Ingrediente: 700 g cartofi 200 g kaizer 5 oua 1 ceapa ulei piper sare Mod de preparare: Kaizerul se taie cubulete, se prajeste usor, dupa care se scoate pe o farfurie. Cartofii se curata, se spala si se taie rondele subtiri. Se taie si ceapa julien si se amesteca cu cartofii. Acestia se prajesc impreuna cu ceapa, iar apoi se scot pe o farfurie. Intr-un castron se bat ouale si se adauga cartofii prajiti si kaizerul. Se potriveste de sare si piper. La final se pune compozit intr-o tigaie, in putin ulei, si se lasa sa se patrunda bine, intorcand-o din cand in cand. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi bucataria internationala oua ceapa ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2437 viz    0 com
1965 viz    0 com
2321 viz    0 com
1990 viz    0 com
1142 viz    0 com
6431 viz    0 com
1303 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1642 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013449 (s)