News Flash:

Tortellinni cu carne si sos de rosii

4 Iulie 2011
964 Vizualizari | 0 Comentarii
Tortellinni cu carne si sos de rosii
Ingrediente: 250 g tortellinni cu prosciutto 4 rosii 2-3 linguri ulei de masline sare piper busuioc 2 catei usturoi cascaval ras Mod de preparare: Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Rosiile se oparesc si se curata de coaja. Se taie marunt si se pun intr-o tigaie. Se inabusa in 2-3 linguri de ulei de masline. Se adauga usturoiul taiat in 2, busuiocul, sare si piper. Cand sosul este gata, se scoate usturoiul si se adauga pastele fierte si scurse de apa. Se servesc fierbinti presarate cu cascaval ras din belsug. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.proretete.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fructe tropicale placinte bruschete usturoi cascaval piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

920 viz    0 com
1327 viz    0 com
1936 viz    0 com
1018 viz    0 com
949 viz    0 com
1155 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1507 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019351 (s)