News Flash:

Tortellini quatro formaggi

10 Iunie 2013
3590 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g tortellini
400 ml smantana groasa de gatit
130 g cascaval
60 gr mozarella
150 g branza gorgonzola
4-5 linguri de parmezan

Mod de preparare:

Mai intai, pune o oala cu apa la fiert cu putina sare, iar cand incepe sa clocoteasca pune tortellini si lasa-i sa fiarba aproximativ 10 minute.
Intr-o tigaie mai mare, toarna smantana de gatit si amestec-o putin, apoi pune si cascavalul, mozzarella si gorgonzola, taiate bucatele micute. Amesteca incontinuu pana cand se topesc. Adauga peste ele tortellini si mai lasa-i pe foc circa 3 minute si amesteca-i bine sa se intrepatrunda aromele.
Tortellini quatro formaggi se servesc calde, presarate cu parmezan ras, alaturi de un pahar de vin alb.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tortellini cascaval mozarella branza gorgonzola vin alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 26 queries | Mysql time :0.018800 (s)