News Flash:

Tortellini cu sunca si sos de smantana

29 August 2011
5771 Vizualizari | 0 Comentarii
Tortellini cu sunca si sos de smantana
Ingrediente: 250 g tortellini cu branza 100 g sunca sau prosciutto 100 g ciuperci din conserva (optional) 200 ml smantana de gatit 50 ml ulei de masline verdeata 1 lingura de amidon Mod de preparare: Tortellini se fierb in apa sarata. Intre timp, se taie sunca marunt si se pune la prajit in putin ulei de masline. Se adauga ciupercile scurse de apa, se asezoneaza totul de sare si piper dupa gust. Dupa ce s-au rumenit cele de mai sus, se adauga sosul de smantana (smantana se amesteca cu amidonul si verdeata taiata marunt pana la omogenizare). Se mai lasa sa dea un clocot si se amesteca cu pastele scurse de apa. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carnati paste paste fettuccini garnitura cacao
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1110 viz    0 com
1529 viz    0 com
2728 viz    0 com
1423 viz    0 com
974 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1622 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023018 (s)