News Flash:

Tortellini cu sunca si sos de iaurt

4 Iulie 2011
1119 Vizualizari | 0 Comentarii
Tortellini cu sunca si sos de iaurt
Ingrediente: 250 g tortellini 100 g cascaval 200 g sunculita 300 g iaurt degresat 1 lingurita smantana 1 lingurita mustar sare piper granule usturoi Mod de preparare: Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare (se introduc in momentul cand apa da in clocot). Sunculita se taie cubulete si se pune la prajit. Cascavalul se rade. Mustarul se amesteca cu smantana si eventual usturoiul. Se adauga sare si piper, apoi sunculita prajita si cascavalul ras. Se pune sosul pe foc sa se incalzeasca putin (nu se da in clocot pentru a nu se taia maioneza). Pastele fierte se strecoara si se adauga peste sosul incalzit. Se amesteca si se poate servi. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chilli paste cascaval curmala piper granule smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3368 viz    0 com
1260 viz    0 com
1232 viz    0 com
3009 viz    0 com
3033 viz    0 com
1021 viz    0 com
1730 viz    0 com
1102 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1572 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019465 (s)