News Flash:

Tortellini cu sunca si smantana

15 Ianuarie 2013
3282 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
o punga de tortellini
250 g sunca
o legatura de patrunjel
parmezan
200 g pasta de tomate
250 ml smantana de gatit
 
Mod de preparare:
 
Se fierb pastele cca 20 de min., se scurg de apa. Separat de prepara sosul: se caleste sunca taiata feliute in putin ulei, se toarna pasta de tomate, se pun pastele. Se lasa 5 min pe foc apoi se toarna smantana. Se servesc calde cu mult patrunjel.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tortellini sunca parmezan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3333 viz    0 com
3010 viz    0 com
7192 viz    0 com
1511 viz    0 com
2502 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2176 (s) | 34 queries | Mysql time :0.063609 (s)