News Flash:

Tortellini cu sunca

25 August 2011
925 Vizualizari | 0 Comentarii
Tortellini cu sunca
Ingrediente: 2 oua o canita de apa faina cat cuprinde 100 gr cascaval 200 gr sunca afumata smantana sau iaurt Mod de preparare: Din faina, apa, oua se framanta aluatul. Se ia cate o bucata de marimea unui mar si cu sucitorul se intinde o patura subtire ca de taitei, din care se taie cu un pahar rozete cu diametrul de aproximativ 6 cm. Pe fiecare se pune cate o fasie subtire de sunca, se ruleaza, apoi se face inel pe deget si capetele se lipesc. Se continua pana e gata tot aluatul. Intr-o oala se pune apa la fiert. Cand da in clocot, se arunca tortellini inauntru si se fierb cam 10 minute. Se scot cu o spumiera pe farfurie, se rade cascaval deasupra si se pune smatana sau iaurt. Se servesc fierbinti, cu un pahar de vin alb sec. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie:  http://www.petitchef.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cimbru uscat paste oua faina cascaval smantana mere
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1865 viz    0 com
2374 viz    0 com
1662 viz    0 com
6000 viz    0 com
2941 viz    0 com
3318 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1431 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012003 (s)