News Flash:

Tortellini cu sos si prosciutto

26 August 2011
3456 Vizualizari | 0 Comentarii
Tortellini cu sos si prosciutto
Ingrediente: 250 gr tortellini cu prosciutto morcovi 70 gr unt 2 linguri amidon alimentar 150 ml lapte 3 linguri smantana sare cascaval Mod de preparare: Tortellini se fierb in apa cu putina sare. Apoi se scurg de apa si se pun sun un jet de apa rece. Untul se pune intr-o cratita pe foc. Cand s-a topit, se adauga morcovii si se lasa pana cand se inmoaie. Se pun doua linguri de amidon, se mai lasa pe foc foarte putin si se adauga laptele si smantana. Daca este nevoie, se mai pune putina sare. Se amesteca tot timpul, pentru ca se leaga foarte usor de cratita. Cand sosul e destul de consistent, se ia de pe foc. Intr-un vas de ceramica uns cu unt se pun tortellini, peste ele sosul si apoi se razuieste cascaval sau parmezan. Se da la cuptor pana cand se topeste cascavalul. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste morcovi salam victoria lapte smantana cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1416 viz    0 com
966 viz    0 com
1909 viz    0 com
2488 viz    0 com
1699 viz    0 com
6066 viz    0 com
3050 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1518 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013384 (s)