News Flash:

Tortellini cu sos de smantana si ciuperci II

28 Noiembrie 2011
1681 Vizualizari | 0 Comentarii
Tortellini cu sos de smantana si ciuperci II
Ingrediente: 500 gr tortellini bologna 250 gr ciuperci proaspete 200 gr smantana 1 ceapa mica 2-3 linguri ulei sare Mod de preparare: Mai intai se incinge uleiul intr-o cratita, apoi se pune ceapa tocata marunt. Cand aceasta prinde o culoare galbuie, se adauga ciupercile taiate felii si se lasa la gatit pana cand se evapora zeama lasata de la ciuperci. Dupa aceea se pune smantana, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba putin. Separat se pune apa la fiert intr-o oala, de preferinta inalta. Cand apa a inceput sa fiarba se adauga 1 lingurita de sare si tortellini, care se vor ridica la suprafata. Se fierb aproximativ 4-5 minute. Dupa aceea se scurg de apa si se pun peste sosul de smantana cu ciuperci. Inainte de servire se amesteca bine. sursa articol: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

votca lemon paste retete vegetariene ciuperci smantana ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1115 viz    0 com
1167 viz    0 com
4757 viz    0 com
1072 viz    0 com
1057 viz    0 com
2955 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1549 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016094 (s)