News Flash:

Tortellini cu sos de smantana si ciuperci

21 Iulie 2011
1893 Vizualizari | 0 Comentarii
Tortellini cu sos de smantana si ciuperci
Ingrediente: 400 g tortellini 400 g smantana 400 g champignons taiate feliute subtiri 3 catei de usturoi coaja rasa de la o lamaie 2 lingurite de amidon sare piper alb Mod de preparare: Se fierb tortellini in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet. In putin ulei se calesc ciupercile cateva minute. Apoi se adauga smantana, coaja de lamaie si usturoiul pisat. Se potriveste de sare si piper. Se adauga si amidonul si se mai tine pe foc 10 minute pana se mai ingroasa sosul. Se amesteca si se poate servi. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chilli retete vegetariene smantana lichior cream lamaie cacao
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1331 viz    0 com
1591 viz    0 com
2978 viz    0 com
999 viz    0 com
2062 viz    0 com
4418 viz    0 com
1203 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1342 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019589 (s)