News Flash:

Tortellini cu sos de ardei si busuioc

2 Noiembrie 2011
874 Vizualizari | 0 Comentarii
Tortellini cu sos de ardei si busuioc
Ingrediente: 250 g tortellini 3-4 ardei capia 2 catei de usturoi busuioc 2 linguri ulei piper sare Mod de preparare: Ardeii se spala, se curata de seminte, se taie in bucati mari si se pun la fiert in apa cu sare, timp de 10 minute. Se scurg apoi de apa si se paseaza cu blenderul, pana se obtine un piure uniform. Usturoiul taiat feliute, se caleste in ulei, apoi se adauga piureul de ardei. Se potriveste de sare, piper si busuioc. Se amesteca si se mai lasa pe foc 4-5 minute. Tortellini se fierb in apa cu sare, timp de 8-10 minute, se scurg de apa si se adauga in sosul preparat. Se servesc in stare calda. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chilli paste retete vegetariene usturoi bruschete ulei piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1031 viz    0 com
2160 viz    0 com
821 viz    0 com
1152 viz    0 com
1834 viz    0 com
1030 viz    0 com
3681 viz    0 com
1322 viz    0 com
963 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1809 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016957 (s)