News Flash:

Tortellini cu parmezan

6 Decembrie 2011
1223 Vizualizari | 0 Comentarii
Tortellini cu parmezan
Ingrediente: 500 gr paste tortelini parmezan ras frisca lichida Mod de preparare: Pastele tortellini se fierb in jur de 6-7 minute in aproximativ 3 l de apa. Dupa aceea se scurg se apa, se pun in farfurie, se adauga putina frisca lichida si se presara parmezan ras. Mancarea se serveste calda. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala paste ardei cayenne sarmale margarina rama
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1691 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014457 (s)