News Flash:

Tortellini cu mozzarella si jambon

5 Septembrie 2011
2402 Vizualizari | 0 Comentarii
Tortellini cu mozzarella si jambon
Ingrediente: 100 g mozzarella 250 g tortellini parmezan 50-100 g jambon sare Pentru sosul ragu: 100-150 g carne tocata de vita 1 ceapa mica 1 morcov mic 200 ml suc de rosii telina 1/2 pahar de vin rosu piper sare 100 ml apa Mod de preparare: Morcovul, ceapa si telina se toaca marunt si se pun la calit cu putin ulei. Cand incep sa se rumeneasca, se adauga carne si se lasa cateva minute la innabusit. Dupa aceea se stinge cu vin. Dupa ce se evapora vinul se toarna sucul de rosii  si apa. Se lasa sa fiarba la foc mic cca 1ora. Daca scade prea mult, se mai pune apa. La sfarsit se potriveste de sare si piper. Mozzarella si jambonul se taie cubulete. Se pune apa la fiert cu sare, iar cand incepe sa clocoteasca, se adauga tortellini pentru 2 minute. Se scurg si se amesteca cu 7-8 linguri de sos, cuburile de mozzarella si jambonul. Pe fundul unei tavi se pun 1-2 linguri de sos ragu, apoi tortellini, deasupra inca 1-2 linguri de sos ragu si se presara parmezan. Se da la cuptorul preincalzit la 200 de grade pana se rumenesc. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parjoale paste jambon chilli praz
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

898 viz    0 com
1101 viz    0 com
1025 viz    0 com
1318 viz    0 com
1342 viz    0 com
938 viz    0 com
4444 viz    0 com
1214 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1651 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014484 (s)