News Flash:

Tortellini cu mazare

12 Decembrie 2011
1792 Vizualizari | 0 Comentarii
Tortellini cu mazare
Ingrediente: 250 g paste tortellini 200 g mazare 300 g smantana pentru gatit o jumatate  de ceapa alba coaja rasa de lamaie o lingurita de patrunjel verde tocat ulei de masline extravirgin piper sare Mod de preparare: Pastele tortellini se fierb in apa sarata potrivit instructiunilor de pe ambalaj. In acest timp se pregateste sosul. Ceapa, tocata marunt, se inmoaie in ulei, se adauga smantana si se lasa vreo 4 minute, invartinde-se mereu in sos cu o lingura de lemn. Mazarea se scurge si se pune in sos, potrivindu-se gustul de piper si sare. Dupa aceea se scurg pastele, se incorporeaza in sos, se amesteca foarte usor, si se presara  patrunjelul tocat marunt. Ca decor, in farfurii se pune coaja rasa de lamaie. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei cayenne paste retete vegetariene somon paste tagliatelle
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2453 viz    0 com
1350 viz    0 com
2539 viz    0 com
4266 viz    0 com
4047 viz    0 com
3739 viz    0 com
1205 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1633 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016725 (s)