News Flash:

Tortellini cu mazare

12 Decembrie 2011
1666 Vizualizari | 0 Comentarii
Tortellini cu mazare
Ingrediente: 250 g paste tortellini 200 g mazare 300 g smantana pentru gatit o jumatate  de ceapa alba coaja rasa de lamaie o lingurita de patrunjel verde tocat ulei de masline extravirgin piper sare Mod de preparare: Pastele tortellini se fierb in apa sarata potrivit instructiunilor de pe ambalaj. In acest timp se pregateste sosul. Ceapa, tocata marunt, se inmoaie in ulei, se adauga smantana si se lasa vreo 4 minute, invartinde-se mereu in sos cu o lingura de lemn. Mazarea se scurge si se pune in sos, potrivindu-se gustul de piper si sare. Dupa aceea se scurg pastele, se incorporeaza in sos, se amesteca foarte usor, si se presara  patrunjelul tocat marunt. Ca decor, in farfurii se pune coaja rasa de lamaie. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ardei cayenne paste retete vegetariene somon paste tagliatelle
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2338 viz    0 com
1229 viz    0 com
2457 viz    0 com
4103 viz    0 com
3895 viz    0 com
3599 viz    0 com
1116 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1457 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015990 (s)