News Flash:

Tortellini cu legume

21 Iulie 2011
1317 Vizualizari | 0 Comentarii
Tortellini cu legume
Ingrediente: 250 gr tortellini cu ciuperci 250 gr tortellini cu prosciutto 2 cepe 1 ardei rosu 1 ardei verde 1 dovlecel 2 rosii 5 ciuperci champignon sare piper boia busuioc 1 cub Knorr de ciuperci patrunjel verde ulei de masline Mod de preparare: Se fierb tortellini dupa indicatiile de pe ambalaj si se lasa la scurs. Se taie ceapa si ardeii in bucati mai mari si se calesc in ulei de masline. Se adauga ciupercile feliate, apoi dovlecelul cubulete. Se lasa sa se caleasca, amestecand des. Se adauga rosiile tocate si se condimenteaza. Se toarna tortellinii peste si se amesteca bine. Se serveste presarat cu patrunjel verde tocat si putin ulei de masline. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste retete vegetariene ciuperci brune champignon dovlecel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1152 viz    0 com
10759 viz    0 com
1859 viz    0 com
1643 viz    0 com
1635 viz    0 com
1035 viz    0 com
2816 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1586 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014250 (s)