News Flash:

Tortellini cu gorgonzola si sos de smantana

5 Septembrie 2011
3860 Vizualizari | 0 Comentarii
Tortellini cu gorgonzola si sos de smantana
Ingrediente: 250 g paste tortellini proaspete 200 ml smantana 100 gr gorgonzola parmezan piper sare Mod de preparare: Pastele se pun la fiert in apa clocotita, conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, intr-o tigaie se pune la foc mic smantana. Se amesteca in continuu, pentru a nu se lipi, iar cand incepe sa se ingroase, se adauga si branza gorgonzola, faramitata. In acest sos de smantana se pot pune dupa gust si frunze de busuioc proaspat, sare, piper. Cand pastele sunt fierte, se scurg de apa, se clatesc sub jet de apa rece, apoi se rastoarna peste sosul de smantana si se mai lasa la foc mic 2-3 minute. Pastele se servesc cu parmezan ras. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala ardei cayenne smantana piper sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1706 viz    0 com
1360 viz    0 com
6418 viz    0 com
1214 viz    0 com
1303 viz    0 com
1707 viz    0 com
1270 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1680 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023003 (s)