News Flash:

Tortellini cu carne

12 Noiembrie 2012
2929 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

Pentru paste:

faina alba

4 oua batute
sare

Pentru umplutura:

unt nesarat
carne de porc tocata
piept de curcan tocat
prosciutto tocat
2 oua
parmezan
piper boabe
sare
carnati italieni
nucsoara

Mod de preparare:

Paste:

Se pune faina pe masa in care se face o groapa mica si se pun ouale si un varf de cutit de sare. Cu ajutorul unei furculite se amesteca bine, formandu-se un aluat. Framanta-l timp de 10 minute (daca mai trebuie, mai pune faina). Inveleste aluatul in folie alimentara si lasa-l deoparte in jur de o jumatate de ora.

Topeste untul intr-o tigaie mai mare, la foc mijlociu, apoi pune pieptul de curcan si carnea de porc si lasa-le la sotat cam 10 minute. Da printr-un robot de bucatarie carnea de porc si de curcan, carnatii italieni si prosciutto. Mixeaza bine, dupa care pune compozitia intr-un bol, adauga ouale, parmezanul si scortisoara. Potriveste de piper si sare, amesteca bine, apoi lasa deoparte.

Trece aluatul printr-o masina de paste fainoase, apoi taie in patratele foile, pune in mijlocul fiecarei cate o lingura de compozitie si lipeste marginile, formand un triunghi.
Pune apa cu sare la fiert. Cand incepe sa clocoteasca, adauga tortellini si tine-le in oala cam 2-3 minute. Se servesc cu parmezan presarat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare retete mancare bzi paste faina alba oua batute sare oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013859 (s)