News Flash:

Tortellini cu bacon si sos alb

9 Ianuarie 2012
4628 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

un pachet de tortellini (cu ce umplutura vreti voi)
4 linguri mari cu smantana
100 gr ciuperci proaspete
200 gr bacon
100 gr cascaval
100 ml lapte
cimbru
piper
sare

Mod de preparare:


Se fierb pastele "al dente" si cand sunt gata se trec sub jet de apa rece. Intre timp pregatim sosul. Taiem baconul feliute si il rumenim intr-o tigaie incinsa in care am picurat putin ulei, adaugam ciupercile taiate cubulete, stingem totul cu lapte, punem smantana si lasam sa dea cateva clocote.
La final condimentam sosul.
Punem pastele intr-o forma termorezistenta, adaugam peste ele sosul si 2-3 felii de cascaval. Bagam in cuptorul incins pentru 15 min. Per total, masa va fi servita in doar de 25 minute.
Tortellini cu bacon si sos alb au fost pregatite de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Tortellini_cu_bacon_si_sos_alb1
tortellini smantana ciuperci bacon cascaval lapte cimbru piper sare sosul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1444 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014565 (s)